Moo Sessions, 6 x live muziek op zondagmiddag

By on januari 6, 2017

moo-seesions-620-image00001
We houden van kleinschalige evenementen en al helemaal als ze plaatsvinden op een bijzondere, intieme locatie. Neem bijvoorbeeld de voormalige bloembollenboerderij aan het IJzerpad 17 in Rutten, in de Noordoostpolder. Deze plek, ‘Het Tijdelijk Verblijf’ genaamd, is het woon- en werkterrein van kunstenares Rolina Nell. Ze organiseert er samen met andere mensen, zoals bijvoorbeeld Paul Giesen, van alles. In 2017 vinden er (net zoals vorig jaar) op 6 zondagmiddagen live concerten plaats. In een super huiselijk sfeertje kun je komen luisteren naar bandjes die uiteenlopende muziekstijlen ten gehore brengen.

 

Moo Sessions biedt een ander geluid op het platteland. Een geluid dat hier aanzienlijk minder publiek trekt, maar voor de liefhebber en potentieel geïnteresseerden een zeer waardevolle aanvulling vormt op het bestaande aanbod. Moo Sessions bestaat uit een maandelijks (semi) akoestisch optreden, binnen de huiselijke sfeer van de boerderij in Rutten. Er vinden steeds gedurende het jaar zes edities plaats op de laatste zondagmiddag van de maand.’

 

Programma Moo Sessions 2017

Toycar Taxi (zondag 29 januari)

Een jonge band met verrassende melodieën en catchy pop-songs.

Evan Dain & Band (zondag 26 februari)

Is singer-songwriter, maar komt voor deze gelegenheid met band.

Gitta de Ridder (zondag 26 maart)

Maakt folkpop songs, met prachtig poëtische, herkenbare teksten.

DEMIRA (zondag 30 april)

Speelt een mix van folk-rock en alter-natieve, poëtische pop.

Havington (zondag 28 mei)

Uit Bremen maakt aanstekelijke akoestische indie-pop.

Roufaida (zondag 25 juni)

Komt in maart met een nieuwe release, een single in de lijn van haar huidige multidisciplinaire concept Southbound.

 

Waar & wanneer?

Moo Sessions, live muziek op 6 zondagmiddagen in 2017.
Aanvang 16.00 uur, de entree is € 7,50- en de opbrengst gaat naar de band. Je kunt ook donateur worden als je dit initiatief wil ondersteunen. Je betaalt dan € 30,- en krijgt een bijzondere passe-partout waarmee je alle optredens in 2017 kunt bijwonen.

Locatie: Het Tijdelijk Verblijf, IJzerpad 17, Rutten

Hier volg je de updates van Moo Sessions op facebook
De organisatie is in handen van Stichting Halo.

Hetzelfde Moo Sessions programma vindt overigens steeds in hetzelfde weekend maar dan op de zaterdagavond om 20.00 uur plaats bij ‘De Woeste Wieven’ aan de Deldensestraat 11 in Diepenheim.

Een perfecte ‘Moo’ zondag…?

Mmmm… eerst slaap je natuurlijk veeel te lang uit. En dan schuif je aan voor een uitgebreid zondags ontbijtje met knapperige broodjes, verse sapjes en een krantje. Oja, nog even op de koffie bij vrienden om vervolgens samen in Rutten een gezellige zondagmiddag te vieren. Goed idee, toch?

Artist in residence & bed and breakfast in seventies stijl in de Noordoostpolder

Met een beetje geluk ontmoet je op deze bijzondere culturele plek in de Noordoostpolder internationale kunstenaars. Ze werken daar dan een tijdje als ‘artist in residence’. En wie wil, kan er ook komen overnachten in de bed and breakfast die ingericht is met vintage meubelen uit de seventies…

About Mariska Bronstring

^^^ VANDAAR / media ^ optimist ^ antieke boerderij in Saale-Unstrut ^ ecologisch bouwen ^ ons hout gestookte fornuis ^ Duitsland ^ green ^ vega-fan ^ concepts ^ nomad ^ magazine-a-holic ^ boek-o-fiel ^ vintage & retro ^ stillevens ^ upcycling van oude (bouw)materialen ^ chocolade ^ 't leven is een pickinick ^ slow cooking ^ Vandaar Flevoland ^ Almere-Buiten Flevoland Netherlands ^ Saale-Unstrut Deutschland ^^^ Voor o.a. een goeie espresso, handgemaakt design, biologische lekkernijen, taart van Pompadour, interieur & vintage winkeltjes en inspirerende mensen rijd ik gerust even om! En weet je wat.... ik heb geen haast :)