Vandaar Flevoland?

Nieuwe keuken gemaakt door een meubelmaker verderop? Dagje luxe wellness in de provincie? Rondje vintage en kringloop? Vers en biologisch van de boer bij jou uit de streek? Wijnproeverij om de hoek? Dagje shoppen? Wine & dine op een terras aan het water? Avondje theater? Weekendje glamping in je eigen regio? Tiny house bouwen naar eigen ontwerp? Zomerfestivals maar dan graag vlakbij? De tofste Airbnb adressen in de provincie? Ideeën voor een dagje ‘tijd voor jezelf’? Yoga retreat middenin de natuur? Atelierroute?

 

Vind je het net als wij ook een mooi idee om in jouw eigen regio bij de allerleukste adresjes in te kopen? Via internet, een markt, een gezellige winkel of een atelier? En om ‘leuke dingen’ voor de weekenden ook bij jou om de hoek te vinden? Op die manier steun je de lokale en regionale economie in je eigen leefomgeving. En zo ontmoet je doorgaans bevlogen ondernemers die je met open armen ontvangen en hun vak met liefde uitoefenen. Je kent ze vast wel, van die plekken waar de mensen je de volgende keer meteen herkennen. Hmm… Maar ja hoe kom je aan al die adressen?

Tadaaah: mini glossy & shopping guide

Om opvallende en gedreven ondernemers in de hele Flevolandse regio zichtbaar te maken, hebben we een promotioneel concept ontwikkeld. Zo geven we een shopping guide uit en vind je ons op social media zoals Twitter en Facebook. En daarnaast hebben we deze website ontwikkeld. In de nabije toekomst komt daar een mini glossy bij. Dat is in feite een regionaal full colour magazine op bescheiden formaat, gratis verspreid in de hele provincie en ook daarbuiten. Zo ontdek je de leukste adressen van Flevoland!

IMG_20160106_135614

Over onze regionale shopping guides

In 2003 verscheen onze eerste uitgave, een boek boordevol bijzondere adressen in Flevoland. En eind 2011 verscheen de tweede editie, met 263 bijzondere adresjes in de hele provincie. Van mobiele espressobar of strandtent en meubelmaker tot biologische wijngaard of beautystudio. En van ‘golfbaan voor iedereen’, bio pluktuin of tassen-ontwerpsters tot styliste, architect, musea, kookstudio, theaters en boetiekjes. Een tipi-eiland, een bezinningscentrum, een workshop organic parfum maken of yoga voor kids… Een bierbrouwerij, camping in de fruitboomgaard en biologische catering. Maar echt nog veel meer. Alle adressen hebben we destijds persoonlijk bezocht.

…sinds 2003 voor o.a. foodies, kunstkenners & design minnaars, aanbidders van ambacht, wellness freaks, vintage spotters, urban gardeners, vakantievierders, theaterbezoekers, brocante bewonderaars, shop addicts, barista’s, woonwinkel lovers, buitenlui, vega fans, wandelaars, eiland liefhebbers, zeilers, bed and breakfast bezoekers & WKND vierders…
bijzondere ambachtelijke shopping, wellness, woon, organic, culinaire, culturele, urban, art, buiten, landelijke, green & hip adressen. En ja, allemaal in Flevoland area!

 ***********************************************************************************************************************************

Communicatiebureau & uitgeverij in Almere / Flevoland

Vandaar Flevoland is een initiatief van VANDAAR / media